Hondenuitlaatservice Tilburg en regio

Heeft u geen tijd om zelf uw hond uit te laten of heeft u lange werkdagen en/of u wilt geen zorgen hebben voor u hond? Dan zorg ik ervoor dat uw viervoeter een leuke dag heeft met zijn soortgenoten! Dat doe ik 5 dagen per week van maandag t/m vrijdag in de regio Tilburg. In overleg kan ik eventueel ook op een weekenddag de zorg voor uw viervoeter overnemen.

Hoe ziet een dag er uit?

Ik haal uw hond op tussen 09:00 - 10:30 uur in mijn bus, waar verschillende hokken zijn ingebouwd. De bus is voorzien van een elektrische luchtventilator zodat de honden comfortabel reizen.

Als alle honden zijn opgehaald rijden we naar mijn stuk bos aan de rand van Tilburg, waar de honden lekker kunnen rennen en spelen. Deze plaats is goed omheind en er zijn voldoende plekken waar ze lekker even kunnen gaan liggen. Uw hond krijgt natuurlijk ook voldoende te drinken gedurende de dag.

Omstreeks 15:00 - 16:30 uur breng ik uw viervoeter weer thuis. U zult merken dat uw hond aan het einde van de dag weliswaar moe, maar zeker voldaan is.

Neem contact met mij op

Proefwandeling aanvragen

Mag uw hondje lekker met mij mee wandelen? Ik nodig de hond en het baasje graag uit bij mij in het bos aan de rand van Tilburg, zodat u meteen een idee heeft wat uw viervoeter gaat beleven. Bovendien ziet u dan ook mij, de groepen, het bos en de bus!

Deze intake is geheel vrijblijvend, u betaalt pas na het afsluiten van een abonnement.

Maak direct een afspraak